2010. március 11., csütörtök

Különdíj

Ma kaptam a hírt,hogy az Utikalauz-Fotókkal a Föld körül c. fotópályázatán különdíjas lett "Trogir felülnézetben" című képem,melyet a Horvát Idegenforgalmi Közösség ajánlott fel.
Nem számítottam rá,úgyhogy nagyon meglepett a hír. :-)

6 megjegyzés:

  1. Akkor kedves Dóri engedd meg, hogy Én gratuláljak elsőnek, két dologért is. Az első a sikeredért ugyanis minden apro sikert amit a fotózás terén elér az ember azt meg kell becsülni, sze én is igy vagyok vele. A masik meg azért mert a tavaly nyáron anyum is Trogirban volt egy hetet és nekem annyira megtetszett a hely a fotok es az a köny alapján amelyet hozott, hogy elhataroztam, hogy iden oda szetetnek aljutni. Esetleg, ha van idod es kedved per sorba jellemezhetetd a Horvat kiruccanasodat.

    Gratulalok meg1Xer
    Lehel

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Lehel a kedves sorokat! :-)

    Én mindenképpen ajánlom Horvátországot.Mi az amit egy ember (ha nem gazdag) először megnéz,hát a tárcáját.:-)
    Kb. hasonlóak az árak,mint Mo.-on.Mi autóval mentünk és az útdíjat ki kell fizetni.
    Apartmanban szálltunk meg,közvetlen a parton Starigrad-Paklenicában. Nagyon kedvesek a horvátok és segítőkészek.Nem volt semmilyen incidens,kézzel-lábbal,angolul-németül mindenhol megtudtuk értetni magunkat. :-)
    Az éttermek egy kicsit húzosabbak,kb. ilyen balatoni árak,de ugyebár nem enni megy az ember,úgyhogy itthonról vittünk kaját.
    2009-ben feloldották azt a rendeletet,miszerint nem vihetsz ki húst,tejterméket stb., de ennek utána kell nézni,nehogy azóta változzon.
    Mivel autóval mentünk,így jutottunk el Trogirba is.Az egyik legjobb hely Zadar után.Isteni Élet folyik Trogirban,pörgés,nyár,fiatlaok,meleg,tenger.Szóval nagyon fincsi.:D
    Trogirban mi nem találtuk meg a strandot,így a hídon áthaladva(lásd a képem),akár gyalog is el lehet jutni Okrug Gorknij-be,ahol isteni strand,bárok és hangos tücc-tücc zene várja a turistákat.
    Egyedül Pag-on csalódtam hatalmasat,nem részletezném,hogy mik úszkáltak mellettem a vízbe.A hely gyönyörű,de a víz nagyon koszos.
    Ezt leszámítva nagyon szép ország,nagyon jót lehet nyaralni,jól le lehet égni :-), lehet olcsón papucsot vásárolni, finom sört inni,matraccal hullámfürdőzni,kirándulni, stb., stb.
    Ha netán hezitálsz,hogy hova menj nyaralni,akkor Horvátország legyen az első helyen.
    Ja és a gépedet ne felejtsd otthon :D
    Ha gondolod,töltök fel egy-két képet a blogra,ami szerintem jól bemutatja horvát feelinget. :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratula a díjhoz!
    Jó fotó és jó élménybeszámoló :-)

    VálaszTörlés