2013. február 9., szombat

Korina - 11 hónapos tündér


Korinát múlt vasárnap fotóztam és nagyon vártam már, hogy kész legyenek a fotók,ezért mindennap csináltam. Egy igazi kis mosolygós tündért fotózhattam,aki a szülők szeme fénye. Olyan kis boldog, jókedvű kislány,hogy Ő szórakoztatott inkább minket. :) Örülök,hogy megismerhettelek Titeket! A kisasszony nemsokára egy éves lesz, naná,hogy lesznek szülinapi fotók is. 


4 megjegyzés:

 1. Nem tudjuk elégszer megköszönni!Profiságod mellett még nagyon jó ember is vagy!Maradj ilyen sok sok puszi!<3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök,hogy megismerhettelek Titeket. Sokat jelentett nekem is.Nem csak a fotózás marad örök emlék,hanem a hosszú beszélgetés is.
   És még nagyobb öröm,hogy találkozunk még! :)

   Törlés
 2. Köszönjük sZépen. Elismerésem és megemelem kalapom előtted hogy így tudsz bánni a fényképezőgépeddel. Maradj ilyen jó ember amilyen vagy. A legjobb reklám az ember. Remélem mi jó reklám vagyunk mert csak ajánlani tudunk

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm neked is! A fotózás az életem része. Enélkül nem tudom mi lenne velem :D. Ez szerelem. Szeretek mindent fotózni,de az emberábrázolás (pillanatok,öröm, boldogság vagy egy gyermeki mosoly megörökítése számomra a legnagyobb kincs. Hiába 5 éve csinálom és sokat köszönhetek az ilyen embereknek,szülőknek,mint Ti is vagytok! :)

   Törlés